Una breu història sobre nosaltres

COM VAM COMENÇAR AMB AQUEST PROJECTE

La Nova San Jose és la historia de tres emprenedors amants del món del dolç que es van conèixer aprenent tècniques d'elaboració de dolços i pastissos.

Aquesta amistat va coincidir en el temps amb la finalització d'un negoci amb més de 70 anys de tradició pastissera a la vila de El Prat de Llobregat: la Pastisseria San Jose.

I a partir d'aquí es va començar a treballar en la continuació de la pastisseria, perquè pensàvem que encara no era el moment del seu "adeu".

Era el moment d'un rentat de cara, d'un moment de pau interior, de mirar al nostre voltant i descobrir altres necessitats que no s'estaven cobrint.

I aquest és el nostre objectiu: continuar amb l'essència de la tradició pastissera de la San Jose adaptant-la als nous temps, afegint altres productes i serveis adaptats a les noves tendències i als consumidors més joves.

El nou rentat de cara també ha significat un canvi d'emplaçament, però no hem marxat gaire lluny, estem a uns 50 metres de l'antiga Pastisseria San Jose, al mateix carrer, en direcció a l'Ajuntament del poble i a la Plaça de la Vila.

Entrant a la nostra pastisseria et sentiràs entrant en una nova pastisseria on percebràs records de l'antiga San Jose. En l'interior del local disposem d'un obrador més gran on poder treballar amb facilitat i oferir-vos un producte de qualitat.

I també tenim un espai on poder fer tallers amb els petits i els no tan petits, aprenent tècniques de l'elaboració d'aquests dolços tan bons!

Veniu i descobriu els nostres productes, tasteu-los i estem segurs que no us defraudarem.

 

 

Raquel - Pastissera a Nova San Jose

Raquel

Artista i Pastissera

Pastisseria Nova San Jose

to top button